čtvrtek 5. září 2013

MUA Fashionista aneb další freedom paletky

O freedom paletkách jste už museli slyšet hodně krát. Řekla bych, že asi takové ty hodně známé jsou paletky od Inglot. Freedom paletky prodává i elf a dokonce si je můžete vyrobit i sami doma. Další s freedom paletkami přišla značka MakeUp Academy. Jedná se o jejich kolekci Fashionista. V této kolekci je mimo freedom věciček i pudr, korektor, lesk, rtěnky, řasenka, set na obočí, linky, báze pod makeup, makeup, tužka na oči, fixační pudr a paleta rtěnek. Dneska se, ale budu věnovat právě těm freedom věcem, protože mě zaujali. Co se paletky týče tak na českých shopech se dá sehnat v provedení na 4 stíny a v provedení na 6 stínů. Paletky na 4 stíny se u nás dají sehnat od 29,- Kč do 99,- Kč, paletka na 6 stínu za 29,-Kč nebo 129,- Kč a ''náplně'' do nich od 79,- Kč do 89,- Kč. Našla jsem tuto kolekci celkem na třech eshopech a to na MakeUp shop, MUA shop a Galaxie přání. Samozřejmě můžete objednávat na oficiálním anglickém eshopu zde. Když je řeč o těch eshopech tak odbočím a chtěla bych vás upozornit, že 23 nebo 24.9. spouští MakeUp Academy svůj český eshop kde bude k dostání stejný sortiment jako v UK, ale zpátky k řadě fashionista. ''Náplně'' do paletek jsou jak normální tak zapečené a do paletek si můžete dát stíny, tvářenky a bronzery. Chtěla bych vám výrobky trochu představit a tak se do toho dám a začnu asi paletkami.

Paletky jsou k dostání tedy ve dvou provedeních a celkem čtyřech barevných variantách. Já mám ráda když je všechno barevně sladěné, proto bych se držela černé paletky, protože ''náplně'' jsou okolo taky černé.
Paletka pro 4 stíny - Černá

Paletka pro 4 stíny - Červená

Paletka pro 4 stíny - Vzorovaná
Paletka pro 6 stínů
Začnu bronzery. Bronzery chodí v samostatném obalu takže si nemusíte nutně kupovat paletku a skladovat je jako kdyby jste si koupily normální bronzer třeba v drogerii. Samostatné obaly jsou u všech ''náplní'' což jsem ocenila, protože když si chcete vzít třeba na cestu jen jeden bronzer a ne celou paletku tak ho jenom z paletky vyjmete a dáte do obalu. Bronzerů je celkem šest. Tři jsou zapečené a tři jsou normální. Bronzery mají názvy podle měst což je úplně dokonalé.
Barcelona
Dubai
Rome
LA
Paris
Tokyo
Dál budu pokračovat tvářenkami. Tvářenek je celkem 15 a jsou tam opět 3 zapečené a zbytek je normální. Barvičky jsou krásné a myslím, že si každý vybere tu svoji. Zapečené tvářenky mají opět názvy měst a jimi také začnu.
London
Milan
New York
Amber Glow
Blushing
Blushing Coral
Butter Scotch
Cinnamon
Crimson
Flush
Glowing
Juicy Apricot
Rose Glow
Rose Shine
Rose Thrill
Přesunu se k stínům a to k zapečeným. Odstínů zapečených stínů je 11 a teď se kochejte tou nádherou, protože jsou naprosto dokonalé. Se stíny od MakeUp Academy mám dobrou zkušenost. Jsou máslové a hezky pigmentované a za skvělou cenu, doporučuji.
Bella
Bewitched
Cosmic
Exclusive Collection
Fashion House
Gold Rush
Golden Dragon
Private Fitting
Radiant
Stylish
Trend Setter
Jako poslední tu jsou mono stíny. U stínů si můžete vybrat ze 37 odstínů čemuž se mi ani nechtělo věřit. Stejně jako u tvářenek si myslím, že tu každý najde svého favorita.
Auburn Glow
Berry Brown
Black Out
Bliss
Blue Eyes
Brunette Bombshell
Cafe Au Lait
Clear Sky
Cool Blue
Earth Star
Embellished
Envy
Flamboyant
Foxy
Air
Frozen
Glamour Girl
Golden Glow
Green Guild
Honey
Chocolate Dream
Icey
Lilac Dream
Meadows
Midnight Blue
Night Sky
Noble Purple
Orchid
School Days
Silver Lining
Steel
Subtle Glamour
Sultry
Sweet Kiss
Woodland
Amorous
Bronze

Jestli jste se prokousali až sem tak vám gratuluji. Byl to vyčerpávající článek, teda alespoň pro mě. Myslím si, že o MakeUp Academy Fashionista ještě uslyšíte. Zatím se mějte!

Žádné komentáře:

Okomentovat